Terug naar de basis

Vallen, opstaan en doorgaan

Hey! Long time no see. Even een update van de afgelopen maanden als tekstschrijver, ondernemer, marketeer… nja, eigenlijk alles tegelijk.

terugnaardebasis_tekstschrijver_rotterdam (1)

So long fellows
Het idee om me samen met een compagnon te vestigen in een anti-kraakpand in Rotterdam pakte anders uit dan verwacht. Een geweldig gebouw met oneindige mogelijkheden bleek bij nader inzien een vervallen, koude en kille omgeving. Bye bye ongebreideld werkplezier. En dat was nou nét niet de bedoeling. Dus zei ik onze wilde ondernemersideeën en -plannen vaarwel. Ik keerde terug naar de basis. Naar het moederschip in Spike City. Vallen, opstaan en weer doorgaan.

Corporate stories 
De schoorsteen moest blijven roken, mijn pen vloeide en mijn hersens kraakten. Zo heb ik voor het energieconcept Mijn Zonneveld een aantal sessies georganiseerd om de ‘why’ van hun organisatie te definiëren en te vangen in hun corporate storyMadeWithDenjin, een tech startup in Rotterdam waar the sky the limit is, vond mij via Google. Ook hen hielp ik aan hun bedrijfsverhaal en ik verzorgde de copy van hun website. Hun nieuwe site verwacht ik binnenkort online.

Frisse wind
De maanden vlogen voorbij. Gemeente Rotterdam hielp ik met communicatieadvies en schrijfsels voor hun IT-tak. Gemeente Nissewaard klopte bij mij aan voor een frisse wind door de Eropuit-brochureteksten en teksten voor hun website. En ook de Gezamenlijke Brandweer wilde opnieuw een jaarverslag met karakter. Daar rukte ik natuurlijk graag voor uit. 🙂

Teksten voor websites
In samenwerking met Bubblefish Interactive zijn onlangs de websites van Rijnmond Lease  en VRP Advocaten live gezet. Voor beide organisaties verzorgde ik de copywriting: to the point, verleidend waar het kan en SEO waar het moet. Zo deed ik dit ook voor VBW-makelaars, die mij nu hebben benaderd voor een creatieve social media campagne.

tekstschrijver_webteksten_rijnmondlease

Nieuwsgierig?
De zomervakantie is weer voorbij, het werk roept. Er staat een paar prachtige nieuwe projecten op de rol. Maar ik maak graag ruimte voor nieuwe opdrachten en opdrachtgevers. Mocht je nieuwsgierig zijn? Bel of mail me gerust.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *