Storytelling

Storytelling sprankelt

Woorden creëren werelden. Tenminste, als je jouw ziel of die van je merk of organisatie verankert in een authentiek verhaal. De sprankeling die dan ontstaat heet storytelling. Je blijft wie je bent; je communiceert het alleen vanuit nieuwe invalshoeken.

Verhaalkracht is…

De kracht van je merk, je bedrijf of project schuilt in je why, wat je vertelt en de manier waarop je dat vertelt. Met schrijftechnieken, een karakteristieke tone of voice, details of een vraagstelling krijgt een technisch bedrijf ineens een menselijker gezicht. Een stug gemeentelijk beleidsdocument wordt met anekdotes, metaforen en een dosis fantasie een veel leesbaarder stuk. En een ziekenhuis dat normaliter communiceert over ziektes en patiënten, bereikt en beraakt mensen pas écht als een klinische ingreep een ontroerend persoonlijk verhaal wordt.

Bekijk een case

Op zoek naar betekenis…

Storytelling maakt dat een boodschap betovert. Storyliner helpt je met je zoektocht en het oprakelen van je (oer)verhalen. En daar gaan we ver in. Bel of mail ons en dan gaan we er eens goed voor zitten.

Meer inspiratie? Lees de blog: Verhoog de ❤️slag van je organisatie met storytelling