Over ons

Karakter maakt verhalen

Wij geloven in karakter. In mensen en merken die doen wat ze zijn en wat ze zeggen. Daarin schuilen authentieke, positieve verhalen. Dié zoeken we. Om ogen te openen. Om op ontdekkingstocht te gaan.

Waarom?

Terug naar onze jeugd. Er zijn grenzen, maar daar wil je overheen. Het kind in ons is nieuwsgierig. Hunkert naar bravoure. En wil lachen (en soms ook huilen). Karakter zet mensen in beweging. Dat is ook de uitdaging voor leiders, organisaties en merken. Toon karakter: in woorden, beelden en daden. Daarmee inspireer je en creëer je nieuwe werelden. Voor jezelf en anderen. 

Toegewijd team

Storyliner is in 2011 opgericht door Harold Joëls; denker, doener en aanjager van strategie en creativiteit in marketing, communicatie, teksten en concepten. We werken voor bedrijven, maar ook voor (marketing- of communicatie)bureaus. Zelfstandig óf als creatief-strategisch team. We trekken geregeld samen op met specialisten in ons netwerk, zoals grafisch vormgevers, websitebouwers, programmeurs, illustratoren, animatoren, (online) advertising experts, fotografen en ontwerpers. Bekijk ons werk.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?